YOGIMARIE   23,093
SparkPoints
20,000-24,999 SparkPoints
 
 
Me and my daughter Isabella, my son in the background


El Barto and Laika June 16th 2011I have 30 pics in my gallery

Awards


 

SparkFriendsSparkTeamsMy Ticker:

 Pounds lost: 12.0 
 
0
6.75
13.5
20.25
27


 
Interact with YOGIMARIE

Send Member a Private Message
Recent Blogs:

 
Profile

Member Since: 1/29/2010

SparkPoints: 23,093

Fitness Minutes: 49,448

My Goals:
A 10 kilo weightloss.


My Program:
Yoga
Running


Personal Information:
My name is Marianne.
I'm 43 years old, divorced and I have 2 wonderful children, a boy who's 12 and a daughter who's 18.
I live in Sardinia, Italy


Other Information:
I love cooking and a good glass of wine.

I love a good movie (evviva Quentin Tarantino) and a good book
and I'm totally, completely in love with my dogs, Laika, my 5 year old Dobermann and Bart, my 1 year old.....who knows. I rescued him when he was just 3 weeks old

Profile Image

 
 Sunshine
From:
PUNCHILOUIE

Workout DVD
From:
PUNCHILOUIE

Yoga Mat
From:
PUNCHILOUIE

Flower Pot
From:
WOOFGANG

Bear Hug
From:
BUBBABREN1

Gold Medal
From:
BUBBABREN1
Member Comments:
KIRAMISU
7/25/2012 3:33:41 PM

Hej Marianne,

Jeg kan sørme godt forstå, at du endte med at sige dit ellers skønne job op. Hvem gider arbejde gratis?

Jeg ønsker jer al mulig held og lykke med at få solgt jeres hus, så I kan gå i gang med projekt bed and breakfast. Det lyder rigtigt hyggeligt. Vi har nogle venner (også et dansk/sydafrikansk par), som har et købt et rigtigt hyggeligt gammelt hus på landet, som de er ved at sætte i stand. I øjeblikket bor de selv i gæstehuset, som de også vil lave til et bed and breakfast. Hvor stort skal jeres bed and breakfast være? Jeg synes det lyder rigtig idyllisk. Jeg er ikke selv så meget til charterferie. Ville meget hellere tage på bed and breakfast. Det bliver på en måde lidt mere autentisk.

Jeg synes det lyder fantastisk at bruge dagene på stranden med at bade og spille bold i vandet. Det er endelig blevet sommer i Danmark (men det slutter vist igen i næste uge) og i dag var vi i Aalborg Zoo. Det var varmt. Det er bare ikke det samme at tage på stranden her. Det bliver voldsomt varmt at ligge i sandet, men vandet er for koldt til at jeg har lyst til at være i det ret længe af gangen - især efter sådan en kold sommer.

Her til aften har jeg været i skoven og cykle med mand og børn. Min mand kærer mountain bike og har før været afsted med ungerne. I dag kom jeg så også med for første gang. Det var hyggeligt. Dejligt med motion, som man nyder;-)

Jeg vil smutte.Report Inappropriate Comment
SWDESERTLOVER
7/25/2012 11:13:07 AM

Thanks for the Spark Goodie, and yes, Thor will get to go camping with us. He loves the mountains and wants to be with us all the time, so we must include him in our little adventures. emoticonReport Inappropriate Comment
SWDESERTLOVER
7/25/2012 10:18:43 AM

Thanks for stopping by my page. I just posted a blog about Tommy's scan. Results were good and he's decided to take a three month break from the chemo - he's really excited about this and we're planning some activities during his time off.

Hope things are going well for you. Thanks for being such a supportive friend.

Cindy emoticonReport Inappropriate Comment
KIRAMISU
7/23/2012 9:03:43 AM

Hej Marianne,
Hvordan går det med dig? Og har du fået læst lidt om paleodiæten? Jeg synes bare det går trålende med at spise som en hulemand og har det fantastisk med det. Er dog meget spændt på, om det er til at overholde, når jeg skal tilbage på arbejde.
Håber du har det godt,
KiraReport Inappropriate Comment
KIRAMISU
7/12/2012 1:44:55 PM

Hej Marianne,

Det kan nemt tænkes, at paleodiæten også lægger vægt på, at man spiser lokale råvarer, men for at være helt ærlig, så har jeg ikke læst så meget om det, som jeg måske burde. Jeg er bare tilbøjelig tilat læse en masse om at tabe mig og ikke få motioneret helt så meget, som jeg nurde, så nu forsøger jeg mig med at gøre noget i stedet for at læse så meget om, hvad jeg burde gøre.

Jeg kan godt forestille mig, at det ikke er så nemt pludselig at være alenemor i et andet land uden et bagland til at hjælpe, men heldigvis klarede du det. Hvordan kan det være, at du ikke har nogen kontakt til din fars familie?

Jeg elsker mad og elsker at prøve nye opskifter, men det er sikkert ikke specielt sofistikeret. Om vinteren kan jeg rigtigt godt lide gryderetter og supper, mens jeg om sommeren foretrækker stegt eller grillet kød med salat. Jeg kan godt lide at få noget stærkt mad indimellem også. Noget thai, indisk eller mexicansk f.eks.

Hvilket arbejde har du selv? Jeger lærer og underviser mest i engelsk i 7.-9. klasse.

Mvh Kira
Report Inappropriate Comment
Member Comments Page (289 total):  123Next >Last >>

See My SparkFavorites
View My Food and Exercise Log
Report Inappropriate Page